Trouwjurken
Lovebook
Winkels
Nieuws
Merken

default articles

Ben jij nog op zoek naar jou trouwjurk? Bekijk dan eens de prachtige collectie bruidsjurken 2018 van het Spaanse label Rosa Clara. Deze trouwjurken zijn anders dan anders! Laat je inspireren door dit bijzondere merk en wie weet zit jouw jurk ertussen!

Rosa Clara collectie

Rosa Clara is een bruidsmodelabel afkomstig uit Spanje. Deze bruidsmodemerk is een van de meest bekende namen in de wereld van de bruidsmode. De trouwjurken van deze ontwerpster hebben een eigen herkenbare stijl en kunnen gekenmerkt worden als modern en elegant. Ze creeert creaties met subtiele lijnen waardoor het figuur van de bruid perfect uitkomt.

Nieuwe collectie bruidsjurken 2018

Er is in de collectie 2018 veel gebruik gemaakt van bijzondere ruggen, diepe halslijnen en soepelvallende rokken. De nieuwe collectie bruidsjurken 2018 van de Spaanse ontwerpster hebben een geweldige pasvorm en hoogwaardige afwerking. Er is in deze collectie veel gebruik gemaakt van diverse exclusieve materialen van honderd procent natuurlijke vezels. Kant is weer een topper in het komende seizoen. Als trend zien we voor de 2018 collectie sensuele en fijne trouwjurken die de lijnen van het vrouwelijke lichaam subtiel accentueren.

Bruidsjurken 2018