Trouwjurken
Lovebook
Winkels
Nieuws
Merken

Ben je op zoek naar iets anders, dan de traditionele witte trouwjurk? Misschien is de toevoeging van roze een optie. Roze kleur is de afgelopen jaren een echte bruidstrend geworden. Roze brengt de warme tonen in je huid naar boven. Deze kleur is makkelijk te combineren met andere kleuren. Roze past goed bij wit, voegt een soort meisjesachtig element en subtiliteit aan de stijl toe. We hebben na het zien van de catwalk shows de mooiste wit-roze trouwjurken voor je uitgezocht !

 1. Maggie Sottero - 3MS779

Deze mooie fishtail trouwjurk van Maggie Sottero is modern en stijlvol, mooi gedrappeerd bovenlijfje met steentjes en een sweet-heart decolete. De lagjes organza in de rok vloeien langzaam over in een sleep. Deze trouwjurk accentueert de de billen en de heupen. Je hoeft niet voor deze jurk slank te zijn, juist rondingen op de billen maakt deze variant extra sexy.

2. LA Sposa - Hadrin

Prachtige V-hals bovenlijfje. De taille wordt geaccentueerd door drapperie. In deze weelderige rok  voel je je een sprookjesprinses. 

la sposa hadrin

3.Cosmobella - 7781

Trouwjurk van het merk Cosmobella gemaakt van tule. De top is strapless met een sweet-heart lijn. Deze prachtige trouwjurk staat bekend om haar sexy silhouet.

4. Essence of Australia - D2195

Een strak aansluitende trouwjurk die net onder de knie uitloopt in een wijde rok met sweetheart top. Deze trouwjurk benadrukt je sexy lijnen. 

Al deze wit-roze trouwjurken zijn verkrijgbaar bij Koonings. Maak dan snel een afspraak!

Wij weten zeker dat jij zult stralen in een wit-roze jurk!

Bekijk ook black'n'white trouwjurken