Trouwjurken
Lovebook
Winkels
Nieuws
Merken

Wil je je bruidegom verrassen met een prachtige verleidelijke look op de mooiste dag van jullie leven? Misschien is een korte trouwjurk dan iets voor jou!

 

 Korte trouwjurk voor een sexy look

Er zijn enorm veel verschillende korte jurken die je een sexy uiterlijk geven en toch een duidelijke trouwjurk zijn. Er zit vast wel iets voor jou bij! Trouw je in de kerk en op het gemeentehuis? Dan kun je kiezen voor een lange en korte trouwjurk zodat je er bij beide gelegenheden totaal anders uit ziet. Kun je niet kiezen? Probeer dan eens een trouwjurk die aan de voorkant kort is met aan de achterkant een prachtige lange sleep. Je zult menigeen verbazen met je prachtige bruidscreatie!

 Korte trouwjurken zijn er in veel varianten

Kies jij voor een verleidelijke, mooi aansluitende bruidsjurk? Of ga je voor een prachtige trouwjurk met lieflijke bloemen? Een vrolijke wijde jurk van tule staat natuurlijk ook heel bijzonder. Korte bruidsjurken zijn er in veel varianten en modellen. Wil je nog meer je eigen draai geven aan jouw creatie? Dan  kun je jouw prachtige korte trouwjurk eventueel nog combineren met opvallende schoenen of leuke accessoires zoals een prachtige riem.

Met een korte trouwjurk lijken lange benen nog langer

Ben je wat kleiner van stuk en wil je langer overkomen?  Kies dan voor een bruidsjurk met een hoge taille. daarmee lijken je benn nog langer. Zijn je bovenbenen net iets te stevig voor een korte rok? Dan is een korte trouwjurk die net op je knieën valt een uitkomst. Natuurlijk kun je dan ook kiezen voor een donkere panty, die maakt je benen namelijk optisch slanker.

 Draag hoge hakken

Wil je extra lange benen in je trouwjurk? Draag dan hoge hakken. Zie je er tegenop die de hele dag te dragen? Dan neem je gewoon een extra paar mee dat dat lager is voor als het echt even niet meer gaat.

Bridalstar Bonny
Bridalstar Bonny
Brinkman 6443
Brinkman 6443
Brinkman 9175
Brinkman 9175
Brinkman BR6154
Brinkman BR6154
Gemy Maalouf Bridal W15 4188T
Gemy Maalouf Bridal W15 4188T
Creations of Leiten 76119
Creations of Leiten 76119
Gemy Maalouf Bridal W15
Gemy Maalouf Bridal W15
Linea Raffaelli B15
Linea Raffaelli B15
Linea Raffaelli LR
Linea Raffaelli LR
Monique Lhuillier Ginger
Monique Lhuillier Ginger
Tres Chic 6656
Tres Chic 6656
Tanya Grig Sascha
Tanya Grig Sascha
We hebben nog meer inspiratie voor jou! Bekijk alle korte trouwjurken in onze lookbook!