Trouwjurken
Lovebook
Winkels
Nieuws
Merken

Heb jij een maatje meer? Dat is natuurlijk helemaal geen probleem als je een mooie trouwjurk zoekt. Er zijn veel soorten en maten trouwjjurken voor bruiden met een maatje meer. Compagne Bruidsmode is gespecialiseerd in bruidsjurken voor dames met een plus size. Heb jij ook een maatje meer? Hier vind je gegarandeerd een jurk die helemaal bij je past!

  Trouwjurken voor volslanke bruiden

Een bruid met een vol figuur is een prachtige bruid, zeker met de ruime keuze trouwjurken in een wat grotere maat die Compagne in de collectie heeft. We horen vaak dat vrouwen met een voller figuur zich zorgen maken over het vinden van een trouwjurk, maar een bruid hoeft echt geen klein maatje te hebben om er geweldig uit te zien. Iedere vrouw kan schitteren in een droomjurk op haar trouwdag. 

 Ben jij een volslanke bruid?

Dan weet je vast dat er allerlei tips zijn om er voor te zorgen dat je er spectaculair uitziet. Je sterke punten laten zien is één, maar ook speciale bruidslingerie helpt je om er perfect uit te zien. Wil je je figuur een klein beetje corrigeren? Dan kun je een ‘full figure torselet‘ dragen onder je bruidsjurk om er voor te zorgen dat je jurk nog beter past. Een torselet geeft je figuur een vloeiende lijn en daardoor valt je bruidsjurk prachtig. Natuurlijk draag je er een bijpassende slip bij om het geheel af te maken en er prachtig uit te zien als de huwelijksnacht begint!

Callista New York
Callista New York
Ladybird LS35052
Ladybird LS35052
Ladybird LS316085
Ladybird LS316085
Ladybird LS716029
Ladybird LS716029
Ladybird LS416043
Ladybird LS416043
Callista_Grenadine_
Callista_Grenadine_
De collectie van Compagne Bruidsmode heeft prachtige jurken tot en met maat 58. Heb je een grotere maat? Dan kunnen ze een aantal merken trouwjurken bestellen tot en met maat 62. Zo zijn er de merken Sweetheart, Creations of Leijten, Callistra Bridal, Ladybird en Sincerity die heel verleidelijke jurken hebben voor een grotere maat.
 
 
Ben je nieuwsgierig? Maak dan snel een afspraak bij Compagne Bruidsmode!