Trouwjurken
Lovebook
Winkels
Nieuws
Merken

Bij de droomjurken van Stella York gaat het maar om één ding: de liefde vieren. Een bruiloft is een geweldige dag, magisch en vol liefde en geluk. In de trouwjurk van je dromen kun je heerlijk genieten van die dag. Je waagt een dansje, eet verrukkelijke taart en viert uitbundig feest met jouw bruidegom en je gasten. Natuurlijk wil je er dan ook goed uitzien. Bekijk hieronder de droomjurken van Stella York.

 Droomjurken  met prachtige details

De droomjurken van Stella York laten het hart van iedere bruid sneller kloppen en zijn ontworpen voor de bruid van nu. De collectie bestaat uit jurken met prachtige details van kant, kristallen en tule en is de droom van vele vrouwen. In de droomjurken van Stella York voel je pas echt hoe het is om een adembenemende bruid te zijn. Dat wordt een prachtige bruiloft en een geweldige dag!

 Moderne speelsheid

Houd je van de stijl van romantische droomjurken? De sweetheart halslijnen, de romantische details van kant en de pasvormen die nauw aansluiten maken de moderne trouwjurk net iets moderner dan de traditionele. Zo hebben de moderne prinsessenjurken extra wijde rokken, zijn de fit-and-flare jurken chic en stylish en kregen de A-lijn trouwjurken een romantische twist. Zoek je een jurk waarin je figuur volledig tot haar recht komt? Met de jurken uit de collectie van Stella York zal het niet eenvoudig zijn te kiezen uit al die droomjurken!

 Flatterende droomjurken

Natuurlijk wil jij een jurk waarin je volledig tot je recht komt tijdens de mooiste dag van je leven. De prachtige droomjurken van Stella York zijn op je lichaam gemaakt en flatteren je curves voordat ze uitwaaieren in een prachtige kanten rok en sleep. Zo wordt het wel heel bijzonder om je geliefde je jawoord te geven!

 A-lijn jurken

Ben jij van plan om je bruiloft buiten in de boho-stijl te houden of wil je een echt traditioneel bruiloftsfeest als in een sprookje? Dan is de nieuwe A-lijn trend waarschijnlijk echt iets voor jou. De frisse en speelse update is echt een verrassing door het nauwsluitende lijfje met een heel vrouwelijk transparant bovenlaagje. Daardoor ontstaat de typische A-lijn die zoveel vrouwen prachtig staat.

 Moderne collectie

Heb je wel eens een Stella York jurk gezien of gepast? Ze zijn echt met liefde gemaakt. De prachtige rugdecolletés en de hippe illusion decolletés springen er direct uit, het kant laat iedere jurk opvallen en de fonkelende kristallen en het glanzende borduurwerk maken elke jurk fantastisch. De collectie is fris en modern door de botanische kantpatronen maar de droomjurken ademen tegelijkertijd ook een vleugje traditie uit.

 Bijzondere rugdecolletes

Natuurlijk wil jij er als bruid fantastisch uitzien en een onvergetelijke indruk maken op iedereen. Wat is er tenslotte mooier voor je gasten dan een prachtige entree én een bijzondere exit. De bruidsjurken van Stella York garanderen dat zowel de mensen voor je als de mensen achter je onder de indruk zullen zijn van jouw uitstraling. De bijzondere rugdecolletés en bijzondere details maken op iedereen indruk, van welke kant ze je ook bewonderen. Maak van jouw bruiloft een uniek sprookje en geniet van je dag. 

Stella York 5840
Stella York 5840
Stella York 5932
Stella York 5932
Stella York 6124
Stella York 6124
Stella York 6257
Stella York 6257
Stella York 6269
Stella York 6269
Stella York 6272
Stella York 6272
Stella York 6285f
Stella York 6285f
Stella York 6291
Stella York 6291
Stella York 6314
Stella York 6314
Stella York 6347
Stella York 6347

 Wil je absoluut meer weten? Bekijk dan snel de prachtige collectie droomjurken van Stella York. Wil je graag een jurk in het echt zien en zelfs passen? Maak dan een afspraak bij Mariage Bruidsmode in Geldrop en je vindt ongetwijfeld de jurk van jouw dromen!