Trouwjurken
Lovebook
Winkels
Nieuws
Merken

Heb je die geweldige trend in rugdecolletés al gezien in de laatste bruidsmode? Trouwjurken met open rug voor de modebewuste vrouw. Het prachtige opengewerkte rugdecolleté is er in diverse soorten en maten. Met verleidelijke knoopjes die doorlopen tot in de sleep bijvoorbeeld of een laag decolleté met dunne bandjes en palletten. Past een rugdecolleté met brede schouderbanden beter bij jou? Ook dat maakt natuurlijk diepe indruk!

Trouwjurken met open rug

Gelukkig, deze sexy trouwjurken met open rug blijven voorlopig nog wel even. Wat een verrassing is zo’n mooi rugdecolleté voor jouw aanstaande echtgenoot als hij zijn hand op je rug legt. Je gasten zullen je lang nakijken als je je plots omdraait en ze het mooie decolleté op je rug zien. Jij zult er adembenemend uitzien met een bruidsjurk die ook aan de achterzijde verleidelijk is. Wi je een extra dramatisch effect? Dan kun je er ook voor kiezen een hooggesloten hals te nemen zodat je blote rug des te meer opvalt!

Tarik Ediz - Orkide

Let op je huid en je houding

Heb je gekozen voor een trouwjurk met een lage uitsnede op je rug? Dan is een mooie en goed verzorgde rug natuurlijk een must. Besteed ook veel aandacht aan je armen en schouders, want ook die vallen met zo’n jurk natuurlijk extra op. Is je trouwdag aangebroken? Let dan op je houding! Rechtop lopen en mooi recht staan zijn een must met een jurk met rugdecolleté. Zo sluit de jurk perfect aan en zie je er super elegant uit!

Accessoires

Kies jij voor een spectaculair rugdecolleté? Dan wil je die natuurlijk niet bedekken met een lange sluier. Daarom kun je beter kiezen voor andere haaraccessoires zoals een birdcage of een fascinator. Wil je echt graag een sluier? Kies dan voor een korte versie of een prachtige rugketting. Dat zal je ook schitterend staan.

Atelier Pronovias - Nacer

Atelier_Pronovias_Nacer.jpg

Enzoani- Lexi

Enzoani_Lexi.jpg

Affezione - Amethyst

Affezione_Amethyst.jpg

Ben jij ook verliefd geworden op deze prachtige bruidsjurken met bijzondere rug? Zet ze dan snel bij je favorieten en maak een afspraak bij een goede bruidsmode winkel. Misschien heb jij straks dan ook zo’n prachtige bruidsjurk met decolleté!