Trouwjurken
Lovebook
Winkels
Nieuws
Merken

Een strapless bruidsjurk is natuurlijk nooit uit de mode geweest, maar de laatste tijd krijgt die weer extra aandacht. Dat deze jurk altijd een hit zal blijven is ook wel logisch. Een strapless jurk geeft vrouwen een verleidelijk uiterlijk met het geraffineerde decolleté en het maakt ze bijzonder gracieus. Ga jij ook voor strapless? Houd dan rekening met de volgende tips.

De verleiding van strapless bruidsjurk

Wil je er uit zien als een prinses én een strapless bruidsjurk dragen? Dan kies je natuurlijk voor een lange trouwjurk waarmee je veel bloot kunt laten zien! Super verleidelijk, want in zo’n model sta en loop je automatisch mooi rechtop. Wil je het plaatje helemaal afmaken? Kies dan voor een paar lange en sierlijke oorbellen. Dat staat prachtig bij de uitstraling van je strapless bruidsjurk! 

 

 

Train je armspieren

Wil je een strapless jurk dragen, dan wil je natuurlijk wel dat je armen mooi strak zijn. Tenslotte zul je je armen regelmatig bewegen, bijvoorbeeld tijdens het zwaaien of het dansen. Train je armen daarom goed, dan zie je er in je strapless jurk nog beter uit! Wil je graag een jurk met een hartdecolleté? Ga dan eerst passen en kijk of dat echt bij je figuur past. Een hartdecolleté kan sommige vrouwen ongewenst breder laten lijken en dat is vast niet wat je wilt!

Bruidslingerie

Wil je voorkomen dat je strapless jurk afzakt? Zorg er dan voor dat je goede bruidslingerie draagt. Daarmee zit je jurk bovendien ook veel beter. Draag overigens geen bh met bandjes op de ochtend van je trouwdag. Het zou zomaar kunnen dat de afdrukken van de bandjes de rest van de dag zichtbaar zijn. Wil je een mooie finishing touch bij het dragen van je strapless jurk? Gooi dan een beetje glanspoeder op je decolleté!

 
 
 
Inspired? Bekijk ook eens trouwjurken met V-hals !