Trouwjurken
Lovebook
Winkels
Nieuws
Merken

Het Nederlandse merk Modeca, dat designs maakt designs die internationaal verkrijgbaar zijn, bestaat al bijna zeventig jaar. De moderne trouwjurken van Modeca zijn uniek en stijlvol. Het merk is groot geworden door de gebruikte stoffen, innovatieve designs en de moderne uitstraling.

Moderne trouwjurken

De collectie van 2017 is geïnspireerd door diverse culturen in Europa. Modeca heeft hiermee ingespeeld op de vintage trend die nog steeds populair is. Houd je van het uiterlijk en het gevoel dat je krijgt bij Boho trouwjurken? Dan moet je echt eens kijken naar de moderne trouwjurken van Modeca! In de collectie zitten diverse modellen, van fishtail modellen tot A-lijnen. Naast de ‘gewone’ collectie bruidsjurken voert Modeca een prachtige Stretch Lace-lijn. Deze jurken zijn gemaakt van stretch kant en dat betekent natuurlijk een hoog draagcomfort. De Stretch Lace trouwjurken sluiten prachtig aan op je lijf en zowel de jurk zelf als de voering rekken mee. Wil je liever een andere stof? Er wordt ook gebruik gemaakt van soft tule, satijn en zijde.

De collectie trouwjurken

De collectie van Modeca wordt ontworpen door diverse specialisten uit de trouwjurken branche. Al deze specialisten hebben een passie voor design en bruidsmode. Jaarlijks brainstormen ze over de nieuwe collectie en daarbij laten ze zich altijd inspireren door bruiden. De complete uitstraling van de jurk is natuurlijk belangrijk, maar ook wordt veel aandacht besteed aan de kleinste details. Bovendien is er veel aandacht voor het draagcomfort van de jurken en het materiaal.

Bekijk de prachtige moderne trouwjurken van Modeca. De kans is groot dat ook jij een bruidsjurk wilt dragen uit het prachtige aanbod. 

Modeca Sophia
Modeca Sophia
Modeca Sophia back
Modeca Sophia back
Modeca Stella
Modeca Stella
Modeca Stella 2
Modeca Stella 2
Modeca Timeless
Modeca Timeless
Modeca Timeless back
Modeca Timeless back
Modeca Titia
Modeca Titia
Modeca Titia back
Modeca Titia back
Modeca Torino
Modeca Torino
Modeca Torino back
Modeca Torino back
Modeca Tottenham
Modeca Tottenham
Modeca Tottenham back
Modeca Tottenham back

Bekijk ook de andere trouwjurken van dit geweldige merk.