Trouwjurken
Lovebook
Winkels
Nieuws
Merken

We hebben weer een prachtige collectie trouwjurken 2018 van Pronovias op de Barcelona Bridal Fashion Week gezien. Wat worden de silhouetten voor deze jaar? Wij hebben de bruidsmodetrends 2018 uit de Pronovias collectie voor je geselecteerd.  De trouwjurken van deze label worden gekenmerkt door hun elegantie, vrouwelijkheid en romantische look. Pronovias presenteert een 2018 collectie met een brede keus aan trouwjurken: van elegante kanten modellen tot stijlvolle creaties met indrukwekkende eenvoud.


Bruidspaleis Rotterdam
De nieuwe collectie trouwjurken van Pronovias vind je in de bruidsmodewinkel Bruidspaleis in Rotterdam. Al sinds dit mooie merk op de markt is, ligt het in de winkel. Als Premium Dealer heeft Bruidspaleis een zéér grote collectie in huis die je kunt passen. 


Pronovias collectie 2018
De 2018 collectie van Spaanse label Pronovias valt op door een sluikvallende silhouetten met een sexy split en de meest exclusieve stoffen zoals kant, tule, zijde, satijn, crepe en voile bewerkt met bijzondere details en verfijnde kanten applicaties. Naast zeemeermin modellen met de trendy bijzondere ruggen en de illusie halslijn zijn er ook elegante trouwjurken met zwierige rokken. De perfecte pasvorm van Pronovias overtuigt alle aanstaande bruiden. Binnen de trends van 2018 zien we allerlei verschillende stijlen. Daarnaast zijn jurken met mouwtjes en off-shoulder modellen. Deze trend zie je in de 2018 collecties terugkomen. Op en top vrouwelijk !

Pronovias - Dralesdrales_b.jpg

Pronovias - Drisaradrisara_b.jpg

Pronovias - Dracmadracma_c.jpg

Pronovias - Draildrail_c.jpg

Pronovias - Driftdrift_c_2.jpg

Pronovis - Driatedriate_b.jpg

Pronovias - Drumsadrumsa_b.jpg

Accessoires

Een trouwjurk alleen is niet genoeg voor de perfecte look. Pronovias staat bekend om haar prachtige trouwjurken, maar er is meer ! Bruidsaccessoires zoals tasjes, schoenen en haaraccessoirres maken een prachtig totaalplaatje.

tulipan_b_1.jpg 
Ben je nieuwsgierig geworden welke trouwjurk uit Pronovias collectie 2018 jou het mooiste staat? Maak dan snel een afspraak bij Bruidspaleis en laat je in persoonlijke sfeer adviseren door een gepassioneerde stylisten.