Trouwjurken
Lovebook
Winkels
Nieuws
Merken


Het uitzoeken van de perfecte trouwjurk is niet makkelijk. Trouwjurken zijn er in alle soorten en maten. Empire trouwjurken, prinsessenjurken, A-lijn en fishtail trouwjurken..er zijn modellen genoeg. De keuze van je droomjurk zegt meer dan je zou denken. Zoek jouw trouwjurk en we vertellen je over je persoonlijkheid ;)


Trouwjurk en je persoonlijkheid

Empire trouwjurk
Jij bent rustig, elegant en je bruist van het zelfvertrouwen. Jij bent serieus over trouwen. Empire trouwjurk is ideaal voor de bruid die helemaal klaar is voor haar grote dag. Je hebt lang nagedacht over zelfgemaakte geloften die uit wilt spreken. Er kan niets meer misgaan !

Pronovias_-_Alba.jpgPronovias - Alba

A-lijn trouwjurken

Jij bent traditioneel en en jij kent jezelf van binnen en van buiten en dat zijn waarschijnlijk de belangrijste eigenschappen waarop je aanstaande gevallen is. Op je trouwdag wil je wel in een traditionele A-lijn trouwjurk verschijnen. Je zult voor een lange sluier en veel rozen kiezen.

Sincerity_3957.jpgSincerity - 3957

Babydoll trouwjurken
Je bent onafhankelijk, vrolijk en super lief. Trouwen is voor jou een uitdaging. Op je grote dag wil je wel in designjurk verschijnen. Het zegt iets over je gevoel van individualiteit.

agnes.jpeg

                                                 Agnes Bridal Dream - 10237

Prinsessenjurk
Jij bent romantisch en je houdt ervan om verwend te worden. Je voelt je zelfverzekerd en prachtig. Prinsessenjurk zorgt ervoor dat je het strallende middelpunt op je trouwdag bent. Je zult natuurlijk voor een sprookjesbruiloft kiezen! 

98641487582912525.jpgSignature by Justin Alexander - 9864

Zeemeermin trouwjurk
Jij wilt een jurk die krachtig is en verleidelijk, net als jouw persoonlijkheid. Als echte fashionista besteed je veel tijd om er altijd volgens de allernieuwste trends bij te lopen. Jouw sexy trouwjurk is boven alles een kunstwerkje waarmee je iedereen versteld wilt doen staan.

minerva_b.jpgSan Patrick - Minerva

Kokerjurk
Jij bent krachtig en ambitieus, en je bent niet bang om dit aan andere mensen te laten zien. Je weet zeker wat je wil. Simpele bruidscreatie en goede champagne..het zegt iets over jou.

a7b01905e25e07d16f04bc4fc358485d.jpeg

                                                 Reem Acra - 1

Broekpak
Als modieuze bruid ben je 'high maintenance' en besteed je veel geld om er volgens de laatste modetrends bij te lopen. Jij hebt een goed gevoel voor stijl. De trouwdag doe je op je manier.

For_Love_alex.jpg&For Love - Alex

Trouwjurk met een bijzondere rug
Jij bent zelfstandig, origineel en elegant. Je hebt er geen moeite mee om je prachtige droomlichaam te schowen. Tijdens de grote dag sta jij als bruid in het middelpunt.

angelica_c.jpgPronovias - Agelica

Bekijk ook onze galerij met inspiratiefoto's trouwjurken !